VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

Holdoversigt


Vinterprogram
Boksetræning
Capoeira
Cirkeltræning
Drengefræs fra 5 år
Drengefræs for mænd
Effekt MIX M/K
Gym og Dance
Krop og bevægelse for den 3. alder
M/K Gymnastik ONSDAG
M/K Gymnastik TORSDAG
Miniputter 1 - 3 år
Parkour fra 10 år
Pilates Basic M/K
Putter 3-5 år
Skåne- og vedligeholdstræning
Spring fra 6 år
Styrke og smidighed M/K
Yoga MIX M/K
10-turs klippekort
Billeder

Capoeira - børn og voksne


Capoeira er en afro-brasiliansk kamp-dans, ledsaget af traditionel sang og musik, som fortæller historier om capoeira og slavetiden i Brasilien. Udøvelsen af capoeira indebærer således flere elementer: kamp, med diverse spark og forsvar, samt akrobatiske øvelser, dans og rytme i takt til musikken, som er det bærende element, og som samtidig bestemmer tempoet i spillet, samt hvilket spil der spilles.

Lidt om instruktøren Nana:
Jeg har trænet Capoeira Topazio i 13 år og både i Brasilien og i Portugal. I 2004 startede jeg og min mand Capoeira Topazio op i Danmark og efterfulgt i Sverige. Jeg har erfaring med at undervise både børne og voksen hold.

Det der tiltrækker mig ved Capoeira er, at det er en kombination af noget feminint og maskulint. Der er kampteknik, dans, musik og akrobatik. Alt i alt er det sjovt, udfordrende både på koordination og kondition. Der vil altid være noget, man kan blive bedre til i Capoeira.
 
Holdet jeg tilbyder er et hold for både børn og voksne. Det kan være forældre-barn men man kan også komme alene. På dette hold er der plads til Capoeira bliver leget ind. Jeg tager udgangspunkt i dem, som er på holdet, og hvad de har brug for, for at lære Capoeira. Det er vigtigt, at det er sjovt at bevæge sig.


Ofte stillede spørgsmål
Kontakt
Links
Bestyrelsen
Om os
Instruktørerne
Ramløse Gymnastikafdeling | Ramløse Hallen | Kirsebærvej 21 | 3200 Helsinge | E-mail: post@ramlosegym.dk