VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

VI ELSKER GYMNASTIK I RAMLØSE

Holdoversigt


Vinterprogram
Miniputter 2-3 år
Putter 4-5 år
Tons med spring og parkour 6-8 år
Rytme og sjov gymnastik fra 6 år
Parkour og Flips beg. fra 9 år
Parkour øvede
Cirkeltræning
Drengefræs for mænd
MIX træning M/K
Skånehold M/K
Styrke og smidighed M/K
Senior gymnastik 65+
Livsstils Yoga M/K
Pilates M/K
Mindfullness 6 gange
NERF
10-turs klippekort
Billeder
Billeder

Mindfullness 6 gange


INTRODUKTION:
Metoderne har sin oprindelse i Østen og har været anvendt i flere tusinde år. Mindfulness bliver i dag praktiseret verden over og teknikkerne bag mindfulness anvendes bl.a som forebyggende redskaber til stressramte. Udbredelsen af mindfulness-meditation i nyere tid kan især tilskrives lægen og forfatteren Jon Kabatt-Zinn.
 
HVEM KAN FÅ GLÆDE AF KURSET:
Grundlæggende er mindfulness-meditation en form for opmærksomhedstræning, hvor man opøver evnen til at være til stede i nuet på en ikke-vurderende måde. Man er opmærksom på en særlig måde: Bevidst, i nuet og uden at dømme.
 
Kurset er for alle, som ønsker at lære mindfulness-meditation til forebyggelse af stress og håndtering af stressfyldte situationer på en hensigtsmæssig måde. Eller bare som et redskab til at opleve og mærke nuet. 
 
HVAD FÅR DU UD AF AT DELTAGE:
Mange mennesker oplever, at de en stor del af tiden er optaget af tanker vedr. fortiden eller måske har bekymrede tanker i forhold til fremtiden. Det kan opleves som værende svært at fastholde ”øjeblikssituationen” – selve nuet!
 
På kurset vil du stifte bekendtskab med flere forskellige øvelser for at opøve mindfulness. Øvelserne vil give dig redskaber til hvordan, der kan holdes fokus på åndedrættet, sanseindtryk, kropslige fornemmelser og tanker. Undervejs vil der være teoretiske oplæg.
 
UNDERVISER:
Bente Nybo – sygeplejerske, og certificeret i ”Mindfulness Baseret Kognitiv Stressreduktion”. Har praktiseret meditation igennem mange år. Uddannet inden for fysisk træning med 35 års erfaring.
 
UNDERVISNINGSFORM:
På kurset veksles mellem oplæg, øvelser og refleksioner. Kurset er meget værktøjsorienteret og baseret primært på indsigt gennem øvelser. Øvelser praktiseres siddende, liggende eller gående. 
 
Medbring:
Tæppe og en lille pude. 
Løstsiddende tøj anbefales. 
 
 


Ofte stillede spørgsmål
Kontakt
Links
Bestyrelsen
Om os
Instruktørerne
Ramløse Gymnastikafdeling | Ramløse Hallen | Kirsebærvej 21 | 3200 Helsinge | E-mail: post@ramlosegym.dk