Velkommen til Gymnastik sæson 2020-2021

Ramløse Gymnastik & Fitness byder velkommen til den nye vintersæson 2020-2021.

17 hold fordelt på ugens 5 dage kun afbrudt af skole ferierne. Det bliver en fantastisk motions sæson og alle instruktørerne og hjælperne er klar med et varieret program på de enkelte hold. I Ramløse gymnastik skal det være sjov at få sved på panden. Alle bliver en del af et fantastisk fællesskab i foreningslivet.

Vi har nogle fantastiske lokaler med masser af plads og mange dejlige rekvisitter.

Motorisk indlæring gennem leg, dans, spring og parkour fra du er helt lille, masser af puls og styrk til til de voksne og forebyggelse - og vedligeholdelses træning til seniorerne.

Vi rummer alle - og vi kan' li at gøre gymnastik med dig.

Vi vil løbende tilbyde events, som man kan deltage i. Fx yoga events, hvor der er tid til at komme helt ned i gear, og give dig selv en forkælelses oplevelse. Legeland for børn, parkour event. Flere af voksne holdene nyder en kop kaffe/te/øl i Sportscaféen efter træning.

Foreningsgymnastik/motion er for alle og alle skal have denne mulighed. Nye ansigter er altid velkommen til at tage en prøvetime eller en snak med bestyrelsen eller trænerne. Vi er den fleksible forening hvor der er mulighed for at købe klippe kort. Vi rumme også gymnaster med særlige behov. Skåne gymnastik og Fræs og hop for børn.

Kom og bliv en del af en god familie i Ramløse Gymnastik.

Mai Smedegaard

Ramløse Gymnastik & Fitness er en afdeling under Ramløse I.F - en forening der havde 140 års jubilæum i 2019. Gymnastikafdelingen er særdeles velfungerende og tilbyder hold for børn, unge, voksne og ældre. Vi forsøger at favne bredt og deltager også gerne i aktiviteter på tværs af afdelingerne.

 

Vi forsøger hele tiden at være med på det sidste nye inden for træning, ved at sende vores instruktører på kurser og uddannelser. Herved sikre vi at vores medlemmer har mulighed for at dyrke så varieret idræt som muligt i Ramløse. Vi er meget positive overfor nye idéer - så har du gode idéer er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

 

Træningen foregår i hal 2 i Ramløse Hallen samt i gymnastiksalen på Ramløse Skole og her har vi de bedste rammer for medlemmer og instruktører.

Klik her, for at se bestyrelsen. 

Klik her, for at se instruktørerne.


Ramløse Gymnastikafdeling | Ramløse Hallen | Kirsebærvej 21 | 3200 Helsinge | E-mail: post@ramlosegym.dk