Holdoversigt 


Sommerprogram
Sommer Sjov for Børn 4-8 år
Parkour fra 9 år
Yolates
Miniputter 2-3 år
Rytme og sjov gymnastik fra 6 år
Parkour begyndere fra 9 år
Parkour øvede
Herremotion m/Hockey
MIX motion m/Pilates
Yoga Basic - Yolates M/K
You Turn
10-turs klippekort
Billeder

Parkour fra 9 år


 

Parkours omdrejningspunkt er at komme fra A til B hurtigst muligt, hvilket af fysiske årsager gøres bedst ved at løbe i lige linjer. Dvs. i stedet for at løbe rundt om en ting, der er en forhindring i løberens løbebane, forceres denne på en sjov og udfordrende måde. For dem som ikke i forvejen kender til Parkour vil vi sikre os at de lærer den grundlæggende forståelse og kunnen samtidig vil øvede springere lære mere avancerede moves, altså alle kan deltage både begyndere og øvede. Vi træner indendørs når vejret ikke er til at træne udendørs. Vi træner på en masse Parkour redskaber, men bruger også nogle gange gymnastikredskaber, nå der skal læres nye ting.

Parkour er en fysisk hård sport, men også meget lærerig og sjov. Træningen er aldrig hårdere end man selv vælger den skal være. Styrketræning er en del af træningen, da det kræver bøffer at lave Parkour. Kan du lide at kravle og hoppe rundt, over/under/mellem forhindringer og kan du lide at udfordre dig selv, så er Parkour holdet for dig.

Alder: Børn fra ca. 9 år. Vi træner primært ude (inde ved regn). Yderligere information kan fås ved henvendelse til instruktøren.

Start dato er med forbehold for udskydelse pga Coronavirus - følg med på vores hjemmeside. 


Ramløse Gymnastikafdeling | Ramløse Hallen | Kirsebærvej 21 | 3200 Helsinge | E-mail: post@ramlosegym.dk